Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 25 mei 2019, 18:10 uur op TV

19 mei 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Alice Wensink 

Als enig kind van gescheiden ouders staat Alice Wensink voor een loodzware keuze. Haar moeder is zo ernstig ziek, dat de beademing moet worden stopgezet. Hoe brengt ze die laatste dagen met haar moeder door, terwijl ze de tijd ziet wegtikken? 

Marianne Boersma 

De moeder en stiefvader van Marianne Boersma verongelukken terwijl ze met hun brommobiel een gevaarlijke kruising oversteken. Ze zijn op slag dood. ‘Het gemis zit in de gewone dingen. Ze ontbreken bij het gourmetten tijdens de feestdagen en ik mis de telefoongesprekjes met mijn moeder tussendoor.’

Marianne Glerum-Vermeule 

Marianne Glerum omschrijft haar man Paul als haar rots in de branding. Ook wanneer ze twee kinderen verliezen, is hij haar houvast. Op een ochtend vindt Marianne hem levenloos in zijn stoel. De klap is te groot. Marianne vlucht weg van de pijn. Hoe vindt ze de weg terug naar een zinvol leven? 

Rien Ariës 

‘Mijn vader is met niks begonnen. Hij had een hamer, een beitel en een stuk steen.’ De ouders van Rien Ariës beginnen een bedrijf in grafstenen. Zijn vader is een echte vakman, maar krijgt reuma en overlijdt op 67-jarige leeftijd. Rien en zijn broer nemen het bedrijf over. Met dankbaarheid denkt Rien aan zijn ouders terug. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--