Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 24 juli 2021, 19:15 uur op TV

18 juli 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Nicolette en Ilse Koopen
Als Nicolette Koopen aan haar dochter Daniëlle (21) vraagt of ze weleens drugs gebruikt, ontkent Daniëlle stellig: ‘Mam, doe eens even normaal. Ík niet!’ Toch overlijdt Daniëlle twee weken later aan de gevolgen van drugsgebruik. Nicolette en zus Ilse vertellen hoe ze als gezin en ieder op hun eigen manier verder gaan. 

Clara-Marij Star-van de Groep
Clara-Marij Star-van de Groep (44) is nog maar 7 jaar als haar vader overlijdt. Ze heeft fijne herinneringen aan hem en herinnert zich de dag van zijn overlijden nog heel goed. Pas later voelt en begrijpt ze de impact van dit grote verlies meer en meer. ‘Het is een gat in je ziel dat je steeds voelt. Een eenzaamheid die in alles aanwezig is.’ Ze zoekt hulp om te ‘herrouwen’

Wenda Keijzer
Wenda Keijzer staat bij het graf van haar zus en zwager. Zwager Ewald overlijdt plotseling na een hartstilstand, zus Sandra na een periode van ziekte. En een paar dagen na de uitvaart van Sandra slaat het noodlot opnieuw toe, wanneer Wenda’s vader onverwacht overlijdt. Hoe gaat Wenda om met zoveel rouw en verlies na elkaar? 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--