Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 23 oktober 2021, 19:15 uur op TV

17 oktober 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Esmée Meijer 

De 21-jarige Esmée Meijer en haar moeder Diana zijn als twee handen op een buik. Ze spreken elkaar dagelijks en doen alles samen, tot haar moeder een hersenbloeding krijgt. De arts kan niks meer voor haar doen. Bij de “Dianaboom” vertelt Esmée over het moment van overlijden: ‘Ik schreeuwde en huilde en sloeg tegen de muur’.  

Elzo Deen 

‘Mijn schoonvader Leo was meer een vriend voor me dan een schoonvader,’ vertelt Elzo Deen. Elzo en Leo klussen veel samen, maar kunnen het ook hebben over de diepere zin van het leven. Als Leo op een avond van een koorrepetitie naar huis fietst, krijgt hij een acute hartstilstand. Elzo is erbij als zijn vriend in het ziekenhuis overlijdt. 

Rob en Coby van den Ban 

Op het graf van Dave, de enige zoon van Rob en Coby van den Ban, staat een kattenbeeldje. Wanneer Dave in 2010 overlijdt aan een hersentumor is ook de kat ernstig ziek is. Rob en Coby besluiten dat de kat met Dave mee mag. ‘Hij is opgebaard met de kat in zijn arm. Zo lag ‘ie in de kist met zijn beste vriendje. Dat geeft een heel goed gevoel.’   

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--