Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 21 april 2018, 18:40 uur op TV

14 april 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Jeanine Stoeten

In Ik mis je neemt profvolleyballer Jeanine Stoeten Hella van der Wijst mee naar het ‘Gaudí-bankje’ dat haar creatieve, vrolijke moeder heeft ontworpen. De moeder van Jeanine is haar grootste fan. Ook als ze kanker krijgt, gaat ze tot vlak voor haar overlijden mee naar de wedstrijden die haar dochter speelt. Wat doet dit met de prestaties van Jeanine?

Rachelle Boekestein

‘Ik hoor nog steeds mijn moeders stem, haar lach.’ Rachelle Boekestein ergert zich als kind aan haar moeders lach, maar nu mist ze die zo. Als haar stoere moeder longkanker krijgt, weet Rachelle niet hoe ze ooit verder moet zonder haar. Haar moeder troost haar met de woorden: ‘Het komt goed.’ Nu, vier jaar later, moet Rachelle haar gelijk geven.

Judith Ormskerk

‘Tot op de dag van vandaag weten wij niet wat er gebeurd is. ’Als Judith Ormskerk door een journalist gebeld wordt met de mededeling dat haar vader in Suriname is vermoord, valt dat nieuws rauw op haar dak. Jarenlang stopt ze haar verdriet weg door veel te reizen, te feesten en altijd bezig te zijn. Totdat haar oudste zoon geboren wordt.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--