Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 18 mei 2019, 18.10 uur op TV

12 mei 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Gea de Wit 

Henk, de broer van Gea de Wit, is lang vrijgezel geweest en heeft sinds zes weken een relatie. Op de zondag dat hij zijn vriendin voorstelt aan zijn ouders, gaan ze wandelen. Ze worden beiden getroffen door de bliksem. Henk overlijdt direct. Hoe heeft dit grote, plotselinge verlies Gea gevormd? 

Chantal Stassen-Martin 

Presentator Arjan Lock ontmoet Chantal Stassen-Martin drie weken nadat haar moeder is overleden op een begraafplaats in Maastricht. De steen is net geplaatst. Voor Chantal is het nog heel onwerkelijk. Haar moeder kreeg kanker en overleed al na zes weken.  

Dieke Broersma 

Dirk, de man van Dieke Broersma, krijgt de diagnose Alzheimer als hij 35 is. Twee jaar later overlijdt hij. Dieke vindt dan op zijn telefoon een filmpje dat voor haar bestemd is. Hij zegt daarin: ‘Ga niet bij de pakken neerzitten. Ook zonder mij red je het wel.’ Maar dat laatste vindt ze toch moeilijker dan ze gedacht had.

Heleen Jongh 

Wanneer haar 28-jarige dochter verongelukt, trekt Heleen Jongh zich terug in haar eigen bubble. Ze deelt met niemand haar verdriet. Pas na een jaar kan ze voorzichtig praten over hoe ze zich voelt en begint de weg naar verder herstel. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--