Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 17 november 2018, 18:30 uur op TV

11 november 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Willem Wilbrink

Zijn vader overleed 31 jaar geleden. Zijn moeder vorig jaar, net geen 96 jaar oud. Willem Wilbrink is ervan overtuigd dat zijn vader lang heeft moeten wachten, maar dat zijn ouders nu samen in de hemel zitten. ‘En het rare is: nu mijn moeder is overleden, begin ik mijn vader ook steeds meer te missen’.

Gerrie Schnitker

Gerrie Schnitker staat bij het graf van haar jongste broer Leo. Hij overleed aan een hartstilstand. Hartklachten zitten in de familie. Al twee broers verloor ze hierdoor. En ook het leven van Gerrie en haar zussen staat in het teken van hartfalen. Maakt dit dat Gerrie anders in het leven staat?

Frank en Marieke Giesbers

Als Marieke en Frank Giesbers na een IVF-traject zwanger worden, kan hun geluk niet op. Alles gaat goed tot de 23ste week. Onverwacht zet de bevalling in. Ze hopen zo dat Lars zal leven, ook al weten ze dat het maar voor heel even is.

Judith Koedoot

‘Judith moet es bie mie komen zitten.’ Dat zegt de vader van Judith Koedoot kort voor hij overlijdt. Judith is zo druk met mantelzorgen dat er haast geen tijd overblijft om even bij haar vader te gaan zitten. Na de begrafenisdienst beseft ze hoeveel moois ze van haar vader heeft meegekregen.

Na het overlijden van haar vader maakte Judith een lied, speciaal voor hem.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--