Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 17 maart 2018, 18:35 uur op TV

12 maart 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Jacqueline Koops

De ene dag hoort Stephan dat hij ongeneeslijk ziek is, de dag erna al wordt hij opgenomen in een hospice om te sterven. Hij wil gelijk wel naar de hemel, maar zijn vrouw Jacqueline reageert heel anders. Zij wil vechten voor zijn leven. Haar reactie brengt verwijdering tussen hen.

Fredy den Haan

‘Ik heb mezelf verweten dat ik niet heb aangevoeld dat mijn dochter zo ziek was,’ zegt Fredy den Haan. Haar dochter Ellen lijkt griep te hebben. Daarom nemen Fredy en haar man de drie kleinkinderen een dagje mee uit. Die staan al buiten te wachten. Ze neemt geen afscheid van Ellen.

Christiaan Stenssen

Christiaan Stenssen prijst zich gelukkig met de hechte band die hij met zijn vader heeft. Als zijn vader nog maar twee maanden te leven heeft, gaat hij dit samen met Christiaan vertellen aan het koor waar hij deel van uitmaakt. Hij zingt daar zijn favoriete lied als afscheid. Een emotioneel moment.

Kees de Vries

Kees de Vries is vaak te vinden op het kerkhof. Is het niet als vrijwilliger van de kerk, dan wel om zijn vrouw en dochtertje te herdenken. Het liefst is hij bezig, want ‘anders ga je zitten piekeren’.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--