Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 16 maart 2019, 18:14 uur op TV

10 maart 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Eric en Syenna de Groot

Yvette, de vrouw van Eric de Groot en de moeder van Syenna, overlijdt in 2017 aan longkanker. Eric en Syenna gaan heel anders om met hun verlies en dat zorgt voor verwijdering tussen vader en dochter. Toch zegt Syenna: “We leven nu mét elkaar en niet meer van elkaar af.” Wat was hiervoor nodig?

Nancy Wolting

Martine is het meervoudig gehandicapte zusje van Nancy Wolting. Voor Nancy is het heel normaal om op te groeien met een zusje met beperkingen. De grootste les die Nancy van Martine heeft geleerd, is gewoon te ‘zijn’ en niet te moeten.

Henriëtte Verfaille

Henriëtte bezoekt het urnengraf van haar broer en haar ouders. Op het graf dat geruimd zal worden, staat alleen nog een nummer. Hier ligt veel van haar geschiedenis. Toch heeft ze er niks meer mee. Dit in tegenstelling tot vroeger, toen ze hier vaak kwam om te rouwen.

Lies Mulder

Op haar 16e krijgt Lies Mulder verkering met Joop. Ze zijn gek op elkaar, maar na acht maanden maakt hij het uit, want hij schaamt zich voor de situatie bij hem thuis. Dertig jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw. Dan slaat de vonk weer over.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--