Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 15 december 2018, 18:35 uur op TV

9 december 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ed Wassink

De vader van Ed Wassink is hoofdagent van politie. Maar hij steelt allerlei spullen en komt daardoor in de gevangenis terecht. Als hij daar zit, begeeft zijn hart het en hij overlijdt onverwacht. Ed is dan een jongen van 11 jaar, die niet over dit gemis kan praten.

Simone Glas

‘Hoeveel kinderen heb je?’ Voor Simone Glas is dit een lastige vraag. De mensen zien een gezin van vijf kinderen, maar ze heeft er zes gekregen. Zeven jaar geleden is haar dochtertje Calliste vlak voor de geboorte plotseling overleden. Maar ze hoort er gewoon bij en wordt nog steeds gemist.

Monica van Etten

Omdat Monica van Etten slechtziend is, brengt haar vader haar als kind elke week naar het blindeninstituut. Ze hebben een bijzondere band. Als hij 61 is, krijgt hij een herseninfarct en kan bijna niets meer. Zelfs niet meer praten. Er volgt een moeilijke tijd. ‘Maar de momenten die we hebben gehad, zijn heel mooi. Die kan niemand me meer afnemen.’

Suzanne Kraack

‘Ik hoef me nooit af te vragen: hoe zou Sven er nu uit hebben gezien?’ Suzanne Kraack staat bij het graf van haar zoontje Sven. Hij is helft van een eeneiige tweeling en overlijdt na 26 weken zwangerschap. Bjorn blijft leven. Als Suzanne naar haar zoon Bjorn kijkt, ziet ze ook Sven. Is dat een troost of een kwelling?

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--