Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 14 april 2018, 18:40 uur op TV

7 april 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Anneliese Vonk

“We konden soms niet met elkaar, maar sowieso niet zonder elkaar.” Vanaf het moment dat serveerster Anneliese Vonk haar stoere chef-kok Theo ontmoet, leven en werken ze samen. Hun droom komt uit als ze een eigen restaurant beginnen. Helaas slaat het noodlot toe als Theo galwegkanker krijgt. Anneliese herdenkt hem op de plek waar Theo zelf altijd tot rust kwam.

Marieke Minnema-Dekker

Slechts vier jaar heeft de liefde van Marieke Minnema-Dekker en haar Peter mogen duren. Na hun eerste ontmoeting weten ze het allebei zeker: ze willen samen oud worden. Peter vraagt Marieke ten huwelijk en hun zoons zullen getuigen. Maar dan krijgt Peter te horen dat hij een hersentumor heeft. Lukt het om hun liefde nog te bezegelen met een huwelijk?

Arie Broeks

“Ik ben blij dat ik jouw vriend ben geweest al die jaren.” Dat is wat Arie Broeks tegen zijn hartsvriend Henk zegt vlak voor zijn overlijden. Ze ontmoeten elkaar op hun 18e bij de vrijwillige brandweer en worden vrienden voor het leven. Samen met hun vrouwen ondernemen ze veel en verdiept hun vriendschap zich meer en meer. Nu Arie alleen over is, mist hij ze meer dan ooit.

Alex van de Zand

De moeder van Alex van de Zand wordt 95 jaar. Als ze begint te dementeren en lichamelijke gebreken krijgt, belooft Alex voor haar te blijven zorgen. Vol liefde en toewijding verzorgt hij haar vijf jaar lang 24 uur per dag. Een hardcore mantelzorger noemt hij zichzelf dan ook. Het is een intensieve periode, waarin hij niet aan rouwen toekomt.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--