Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 13 april 2019, 18:25 uur op TV

7 april 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Boukje Valkenburg 

Het leven van Boukje Valkenburg is zó verweven met dat van haar ouders, dat ze denkt nooit zonder hen te kunnen. In 2016 overlijdt eerst plotseling haar vader en nog geen zeven weken later ook haar moeder. Boukje komt erachter dat haar ouders haar zo stevig in de wereld hebben gezet, dat ze toch zonder hen verder kan. 

Maaike van der Graaf 

‘Denk je dat ik in de hemel iets met kleuren mag doen?’ Dat vraagt de moeder van Maaike van der Graaf aan haar dochter kort voor ze overlijdt. Als kleur- en stijlanalist heeft ze de gave om mensen zich mooi te laten voelen. Dat is een van de dingen die ze los moet laten als ze sarcoomkanker krijgt.

Richard Brantz 

‘Gelukkig, we hebben elkaar nog,’ zegt Richard Brantz regelmatig tegen zijn vrouw. Ze hebben in 2012 hun enige dochter Sigrid verloren aan borstkanker. Zes jaar later krijgt Richards vrouw een paar ernstige TIA’s en overlijdt ook. Wat biedt hem nu nog troost? 

Dewhi Malinka  

Odin is negen maanden als Dewhi Malinka hem levenloos aantreft. De gezonde en goedlachse baby is aan wiegendood overleden. Ook al weet Dewhi dat ze geen schuld heeft aan zijn dood, toch houdt ze het gevoel dat ze gefaald heeft. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--