Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 12 mei 2018, 18:35 uur op TV

5 mei 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Symona Huisman

Symona Huisman wordt door haar man Johan op handen gedragen. Op allerlei manieren laat hij merken dat ze speciaal voor hem is. De schok is groot als ze te horen krijgen dat hij nog maar kort te leven heeft. Johan kiest er voor om het leven centraal te stellen. Daarom wil hij een groot feest geven.

Rinke Steutel

“We hebben de 15 jaar net niet gehaald,” zegt Rinke Steutel. Vanwege haar trouwdag legt ze een bos rozen neer bij het graf van haar man Wilco. Veertien witte rozen voor elk jaar dat ze met hem getrouwd was. De rode roos is voor het komende jaar waarin ze hem moet missen. Kort voor zijn overlijden laat haar stoere Wilco ook een andere kant van zichzelf zien.

Natascha Terlouw en Nies Visser

Arjan Lock treft Nies Visser en Natascha Terlouw bij het graf van Nies haar ouders. De moeder van Nies moet eraan wennen dat haar dochter met een vrouw thuiskomt. Maar met de jaren worden Natascha en haar schoonmoeder de beste vriendinnen. Ook al is de relatie verbroken, nog altijd bezoeken Nies en Natascha samen het graf van Nies haar ouders.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--