Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Op haar negentigste gaf ze nog een goed feest' | TV 6 en 7 januari 2024

5 januari 2024 · Leestijd 2 min

Dit weekend zijn er opnieuw mooie, troostende en hoopvolle verhalen over rouw in 'Ik mis je'. Zo vertelt Roy vol liefde en enthousiasme over zijn moeder Louise, die bijna 92 werd. Bekijk hier alle gasten van 6 en 7 januari.

Zaterdag 6 januari 18:25 op NPO2

Herhaling

Kijken

Gerrit en Gijsje Franken

Gerrit is nog maar zes jaar als zijn vader overlijdt. Als hij 19 jaar is, overlijdt ook zijn moeder en Gerrit neemt samen met zijn vrouw Gijsje de boerderij over. Tijd voor verdriet is er niet, afleiding door hard werken is er genoeg.

Letitica de Cruz

Zo net uit haar werk vandaan bezoekt Leticia Da Cruz het graf van haar Jordy. Als tiener werd ze verliefd en daarna zijn ze onafscheidelijk. Als hij plotseling overlijdt, pas 33 jaar oud, blijft ze met hun twee jonge kinderen achter. Het gemis is groot, maar met de liefde en steun van zowel zijn als haar familie, houdt ze vol en kan ze genieten van wat de kinderen haar geven.

Zondag 7 januari 9:02 op NPO2

Herhaling

Kijken

Roy Cronie

Vol liefde en enthousiasme vertelt Roy Cronie over zijn geliefde moeder, Louise, die bijna 92 werd. Op haar negentigste gaf ze nog een 'goed feest', om 'haar Heer en Heiland te danken voor de jaren die ze kreeg'.

Henriette Groeneveld

Henriette Viguier-Groeneveld en haar vader hebben een heel hechte band. Die band blijft, ook als Henriette naar Frankrijk emigreert. Na vijftien jaar voelt ze aan terug te willen naar Nederland, voordat haar ouders overlijden. Bij het afscheid van haar vader kon ze hem nog vertellen dat ze van hem houdt, wat ze niet vaak zeiden, ondanks hun warme band. Zijn woorden 'ik hou ook van jou' vergeet Henriette daarom nooit meer.

Irene: ‘Met iedere vezel in mijn lijf wilde ik naar hem toe’

Lees ook over:

Irene: ‘Met iedere vezel in mijn lijf wilde ik naar hem toe’
Vijftig jaar verliefd: 'Wat ik vooral mis is het gevoel dat iemand je begrijpt'

Lees ook over:

Vijftig jaar verliefd: 'Wat ik vooral mis is het gevoel dat iemand je begrijpt'

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--