Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help mee Ik mis je op TV te houden

1 augustus 2018 · Leestijd 2 min

De televisie-uitzendingen van Ik mis je lopen gevaar door voorgestelde bezuinigingen van de NPO. Presentator en EO-directeur Arjan Lock legt uit wat er aan de hand is en doet een oproep aan alle kijkers mee te helpen de dreigende bezuinigingsslag te voorkomen.

De Evangelische Omroep krijgt in 2019 vele miljoenen euro’s minder voor het maken van levensbeschouwelijke programma’s. EO-directeur en Ik mis je-presentator Arjan Lock verzet zich hevig tegen de plannen: “Dit is disproportioneel, het hart van onze programmering wordt eruit gesneden door deze bezuinigingen.”

Concreet betekent de daling van het budget een forse beperking op het programma Ik mis je en ook op programma’s als  De VeranderingDe KistAdieu God? en De Grote Bijbelquiz.

Jij kan helpen

De EO wil programma’s maken over leven en geloof. Verhalen die er écht toe doen. Of je nou gelovig bent of niet. En juist die programma’s worden het hardst getroffen door de aangekondigde bezuinigingen. In een tv-spotje doet Arjan een appèl op kijkers om ervoor te zorgen dat EO-programma’s niet verdwijnen.

Vind jij ook dat deze programma’s niet mogen verdwijnen? Je kunt helpen door tientjeslid te worden van de EO. Op die manier laat je zien dat programma’s zoals Ik mis je ertoe doen en niet genadeloos wegbezuinigd mogen worden. Door lid te worden help je dus echt mee.

www.EO.nl/wordlid

Bekijk het TV-spotje van Arjan: ‘We hebben elkaar nodig’

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--