Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 9 april 2016, 18:40 uur op TV

27 juli 2016 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Arjan spreekt Luc Tanja, straatpastor in Amsterdam, op een bijzondere plek. Bij een gedachtenisbank met daarop de namen van dak- en thuislozen uit Amsterdam die overleden zijn, maar zeker niet vergeten mogen worden. Luc vertelt Arjan over Alan. Hij leefde op straat en was alcoholist, maar ook een vriend en fijne gesprekspartner voor Luc.

Betty en haar dochter Merel van den Hoek ontmoeten Arjan bij het graf van hun dochter en zusje Nienke. Zij overlijdt na een kort ziekbed aan de gevolgen van kanker. Ze vertellen Arjan over de bijzondere laatste nacht van Nienke.

Als Nadine, de dochter van Wanda en Jacques Beemsterboer, besluit om haar relatie te beëindigen zijn ze eigenlijk opgelucht. Ze had aangegeven dat de relatie met haar vriend niet goed was en soms ook gewelddadig. Helaas wordt haar laatste bezoek aan hem haar fataal: haar ex-vriend brengt haar om uit jaloezie en wraak.

Als de man van Henriëtte aan de Wiel op sterven ligt na een kort ziekbed, drukt hij haar op het hart om niet alleen te blijven als hij er niet meer is. Geheel onverwacht komt er een nieuwe liefde op haar pad, veel eerder dan verwacht. Ze heeft soms het gevoel dat ze dit aan haar omgeving moet verantwoorden en stuit wel eens op onbegrip. Maar Henriëtte hoopt dat men begrijpt dat zij ook weer gelukkig wil zijn.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--