Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 4 juni 2016, 18:30 uur op TV

24 augustus 2016 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

De vader van Alexandra Bultman overlijdt als ze nog maar tien jaar oud is. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze veel herinneringen aan hem en is het gemis, ook jaren later, nog steeds groot.

Piet en Debbie Bierema leren elkaar kennen op de paardenvereniging. Samen kopen ze een boerderijtje, hun droom, en krijgen ze een dochtertje, Elske. Na acht jaar komt het bericht dat Piet lijdt aan longkanker en er is weinig aan te doen. Binnen een half jaar overlijdt Piet. Debbie blijft alleen achter met de kleine Elske.

Hella ontmoet Adriaan van Berkom met het graf van Willie, zijn zwager. Willie had het syndroom van Down en had de laatste 25 jaar van zijn leven bij Adriaan en zijn vrouw gewoond. Voor hen was hij als hun zoon. Adriaan bezoekt nog elke dag zijn graf en gaat daarom zelfs niet meer op vakantie.

Trea en Willem Reitsema willen in Bakkie Troost graag vertellen over hun overleden zoontje Jesse. Hij is maar anderhalf jaar oud geworden, overleden in 2004 tijdens vakantie in Frankrijk. Er wordt in het ziekenhuis direct aan hen gevraagd of hij organen ter donatie zou willen afstaan. Ze twijfelen geen moment. Het is een grote troost voor hen dat er drie andere kinderen mochten blijven leven dankzij Jesse.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--