Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 31 januari 2021, 8:55 uur op TV

28 januari 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ineke Marsman-Polhuijs  

Amanda, het dochtertje van Ineke Marsman-Polhuijs, overlijdt nog voor de geboorte. Na haar begrafenis is Ineke erg in de war. Ze zit vol vragen: Waar is Amanda nou? Is ze veilig? Wat is die hemel eigenlijk? Het blijft haar bezighouden. Maar dan krijgt ze op een bijzondere manier antwoord. 

Corinne Goossens 

Peter en Corine Goossens komen blij thuis na een gespreksavond in hun kerk. Als Peter in de keuken wat te drinken haalt voor zijn vrouw, hoort ze een harde klap. Peter wordt naar het ziekenhuis gebracht, maar er is geen contact meer mogelijk. Ook al houdt Corinne tot de laatste seconde hoop, toch overlijdt Peter. Wat hij die laatste avond verteld heeft, troost haar. 

Michael Kulkens 

‘Je jeugd opnieuw beleven, dat heb ik die dertien jaar volop gedaan.’ Met een grote glimlach haalt Michael Kulkens herinneringen op aan zijn zoon Tommy-Boy. Van een tijdmachine bouwen tot stoeien en knuffelen tot je erbij neervalt. In 2015 verongelukt Tommy-Boy. Wat maakt dat Michael vol blijdschap en dankbaarheid kan vertellen over zijn zoon? 

Deze aflevering is een herhaling van de uitzending van zondag 13 september 2020

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--