Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 14 mei 2016, 18:40 uur op TV

24 augustus 2016 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Het broertje van Mariska Overman komt om door een verkeersongeval als hij nog maar zeventien jaar is. Ze zijn als broer en zus heel verschillend qua karakter. Na zijn overlijden neemt Mariska zich voor om meer echt te leven, zoals haar broertje veel meer deed dan zij. Elke dag dat ze er nog is, koestert ze. Al vele jaren.

Daniëlle van Dommelen vertelt Arjan Lock over haar oma, die 98 jaar oud mocht worden. Ze was een lieve en ook geëmancipeerde vrouw, haar tijd ver vooruit. Ze leert Daniëlle dat ze vooral dingen in het leven moet doen waar ze kracht uit kan halen.

Chris Pin verliest zijn vrouw heel onverwacht aan een hersenbloeding en vertelt Hella over de zware tijd die volgde als alleenstaande vader van twee kinderen. Maar zelfs in deze zwartste periode van het leven komen er hoopvolle gebeurtenissen op je pad.

Hella ontmoet Alletta van Ark bij het graf van haar zoontje; Destin heeft slechts vijftien minuten geleefd. Al bij de twintig weken echo blijkt dat hij niet levensvatbaar zal zijn, toch besluit ze de zwangerschap niet af te breken. Voor haar was dat geen keuze en ze is nog steeds dankbaar voor elke dag dat ze hem heeft mogen dragen.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--