Eerbetoon aan Chiel

Van het ongeluk waarin de 16-jarige Chiel Meesters uit Almelo om het leven kwam, werden er via social media foto’s verspreid. Chiels vrienden van zijn dansschool wilden niet dat Chiel zo herinnerd werd. Daarom maakten ze een prachtige en liefdevolle video als eerbetoon aan hem.

Foto’s op social media

Op 23 januari verongelukte de 16-jarige Chiel Meesters uit Almelo. Hij werd met zijn fiets geschept door een auto. Op Twitter en Facebook verschenen vervolgens foto’s die omstanders van het ongeluk hadden gemaakt. Hierdoor werd de tragische dood van Chiel landelijk nieuws. Uiteraard vond de familie van Chiel dat vreselijk. Dat was niet zoals zij wilden dat hun zoon herinnerd zou worden!

Video voor Chiel

Daarom besloot de dansschool waar Chiel al acht jaar lang danste, dansschool InnerAll Almelo, een video van Chiel te maken, als eerbetoon. De video ‘Chiel zoals hij was’ zie je hieronder. Ze hopen dat Chiel daarmee herinnerd wordt zoals hij echt was, en zoals zij hem kenden. En de familie hoopt dat natuurlijk met hen!

Wat een mooi idee, om zo de negatieve nasleep die het overlijden van Chiel heeft gehad om te zetten in zo’n respectvolle en liefdevolle video!

Het tonen van deze content vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen beheren

Bekijk ook