Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 16 mei 2021, 8:55 uur op TV

9 mei 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Dick Wolbers  

‘Hier liggen twee mensen die ik, zolang ze hebben geleefd, geknuffeld heb.’ Dick Wolbers legt rozen op het graf van zijn dochter Nanda en zijn vrouw Mary. Op de begrafenis van Nanda, die overleed aan borstkanker, kan Mary niet meer lopen. Drie weken later hoort ze dat ze een hersentumor heeft. ‘Ik moet niet teruggaan naar wat ik verloren heb, want dan ga ik kapot van verdriet,’ zegt Dick. Maar hoe gaat hij dan om met dit dubbele gemis?  

Paula van Leur 

Paula van Leur rijdt naar het ziekenhuis in de veronderstelling dat er iets met haar zwager aan de hand is. Maar bij aankomst hoort ze dat haar zus zal overlijden door een aneurysma. ‘Ik heb nog in haar oor gefluisterd dat ik van haar hou en haar bedankt voor alles wat ze voor mij gedaan heeft.’

Anja van Dijk – Quist 

Anja van Dijk herdenkt haar ouders, die beide op 83-jarige leeftijd zijn overleden. Ruim twaalf jaar zorgt haar vader voor haar zieke moeder. Dan krijgt hij zelf alzheimer. Anja vindt het moeilijk om haar vader zo te zien veranderen, maar doet wat ze kan om hem tot het laatst bij te staan.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--