Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 7 december 2019, 18:55 uur op TV

11 december 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ellen Laarman

De zussen Marianne en Ellen delen van jongs af aan alles samen: hun slaapkamer, hun leven en ook hun liefde voor paarden. Ellen denkt dat ze nooit zonder haar zus zal kunnen. Toch overkomt haar dat: Marianne overlijdt op 39-jarige leeftijd aan darmkanker. Hoe geeft Ellen weer kleur aan haar leven?

Ria de Groot

Voordat Ria de Groot met haar gezin naar het zendingsveld in Afrika vertrekt, moet ze afscheid nemen van haar ernstig zieke moeder. Ria weet dat dit de laatste keer is dat ze haar lieve moeder levend ziet. Hoe nemen ze afscheid van elkaar?

Jaren later schrijft Ria deze liefdevolle brief aan haar moeder.

Gillian Manuputty

Het graf van de moeder van Gillian Manuputty ligt vol met bloemen. Gisteren is ze begraven. Onderweg naar Gillian kreeg ze een hersenbloeding. ‘Mijn moeder was een sterke vrouw. Ze was bijna met pensioen. Ze heeft altijd hard gewerkt als schoonmaakster en sjeesde op haar scootertje van het ene naar het andere adres,’ vertelt Gillian.

Kimberley Smit-Van Bruggen

Boyd, de broer van Kimberley Smit-Van Bruggen, komt op een doordeweekse avond met zijn auto in een mistbank terecht en rijdt tegen een boom. Hij overleeft het niet. De band met Kimberley is hecht. Hij woonde tijdelijk bij haar en haar man in. ‘We waren echt zijn thuis. Ik weet dat het goed met hem ging en daar ben ik heel dankbaar voor.’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--