Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 17 april 2021, 18:40 uur op TV

11 april 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Luuk Klinkert 

Jacqueline is ruim 15 jaar de partner en beste vriendin van Luuk Klinkert. In december is het hard werken in hun hotel. Daarom boekt Jacqueline in januari een reis naar de zon. Een week lang genieten ze volop. Op de terugweg van de luchthaven naar huis valt Jacqueline zoals altijd in slaap in de auto. Maar als ze thuiskomen, merkt Luuk dat ze is overleden.

Jolanda Honing en Linda Lauer-Bosselaar 

Mam, ik ben er!’ riep ik. En toen ging ze,’ vertelt Jolanda Honing over haar moeder Hannie. Samen met haar nicht en beste vriendin Linda haalt Jolanda herinneringen op aan Hannie. Ook al had Hannie een moeizaam leven met depressies, nu missen de twee nichten haar én haar moppermomenten. 

Margje de Koning 

Margje de Koning staat als trotse dochter bij het graf van haar beide ouders. Ze typeert hen als twee extreem eigenzinnige mensen, die een twee-eenheid vormden. Met haar hilarisch grappige moeder heeft ze altijd kunnen praten. Haar vader heeft ze vaak gemist, omdat hij veel in het buitenland was voor zijn werk. Maar als hij er was, dan eiste ze zijn aandacht, ook al moest ze hem een brief schrijven.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--