Kies je thema:

Filter opties

Verberg filter
Categorieën
Artikel Bijbeltekst Blog Gedicht Gesprek Muziek Video
Onderwerpen
Rouwverwerking Rouwproces Hoe verder? Blog van Bertine Relaties Blog van Ella Blog van Esther Weduwe Blog van Petra Rouwverwerking door kinderen Eenzaamheid na overlijden Blog van Birgit Woorden van troost Blog van Roel Blog van Everline Column Wenka Blog van Martijn Column Nico Leven na de dood Blog van Hella Blog van Petra Walinga Nieuws Blog van Laurina Weduwnaar Blog van Dieke Blog van Sarah Songtekst Tips Blog van Angela Daan Westerink Rouwgedichten Blog van Annelies Teksten overlijden Uitvaartmuziek Brief aan Gedicht overlijden vader Joke Verweerd

Blog

Blogs over het leven met gemis

Blogs van een ouder over een overleden kind, van een dochter over het verlies van haar moeder en van een moeder van een jong gezin over het na het overlijden van haar man.
Blogs over rouw en verlies, over het leven weer oppakken, over vallen en opstaan, frustraties en nieuw geluk. Op Ik mis je lees je blogs van ‘gewone’ mensen over hun leven met de pijn en het verdriet na het overlijden van een dierbare. Blogs die misschien wel heel herkenbaar zijn voor jou?