Zaterdag 17 oktober 2020, 19:20 uur

Zaterdag aflevering
Uitzending:

Dorine van der Meij 

Pieter, de broer van Dorine van der Meij, is een ambitieuze student Rechten en Midden-Oostenstudies. Wanneer hij op het punt staat een studiereis naar New York te maken, belandt hij in het ziekenhuis en komt daar niet meer uit. In 2019 overlijdt hij aan een agressieve vorm van lymfeklierkanker. Dorine vertelt over hun speciale band en hoe ze afscheid moest nemen van haar geliefde broertje.   

Sicco Steendam 

‘Doodgaan dat doe je niet. Dat paste niet in het plan van mijn vader’, vertelt Sicco Steendam. Maar in twee weken tijd overlijdt hij. Sicco haalt herinneringen op aan zijn vader, een goede amateurorganist. Hij weet zijn ‘orgelgekte’ over te brengen op Sicco.   

Mandy Bekkers 

Als Nel, de schoonmoeder van Mandy Bekkers, te horen krijgt dat ze uitgezaaide longkanker heeft, wil ze er niet over praten. Ze wil alleen meer tijd om koffie te drinken. Drie weken later overlijdt ze. De film van de laatste drie weken blijft in het hoofd spelen van Mandy. Daarom besluit ze om in therapie te gaan. 

Piet van Diggelen  

Piet van Diggelen mag niet meer bij zijn grote liefde Anja op bezoek komen in het verpleeghuis. Het coronavirus heerst. Anja is daar anderhalf jaar geleden opgenomen omdat ze een vorm van dementie heeftOp een ochtend krijgt Piet een telefoontje dat ze is overleden. Het is een hard gelag voor hem.