Zondag 12 september 2021, 8:55 uur

Zondag aflevering
Uitzending:

Tinie Halma

Tinie Halma is het oudste kleinkind van haar oma. Als beppe hulp nodig heeft in huis besluit Tinie wekelijks te gaan helpen. Daardoor wordt hun bijzondere band nog sterker.  Oma ziet erg op tegen de dood en hoopt nooit bewust afscheid te hoeven nemen van haar dierbaren. Na het overlijden van oma is Tinie drie dagen intens verdrietig. Dan beseft ze dat haar beppe’s wens is uitgekomen. Dat geeft troost.

Dirk Pansier

‘Kirsten was mijn oogappeltje,’ zegt Dirk Pansier van zijn zeventienjarige dochter. Ze is de jongste van zes kinderen. Als ze zeven weken is wordt ze ernstig ziek. Ze ligt op het randje van de dood. Maar ze vecht voor haar leven en groeit uit tot een krachtige meid. En dan staan er twee politieagenten voor de deur met de mededeling dat Kirsten is verongelukt. Wat doet dat met zijn vaderhart?

Paul Kalff

‘Verrader, verrader!’ roept de vrouw van Paul Kalff uit de ambulance naar hem. Vanwege dementie wordt ze gedwongen opgenomen in een verpleeghuis, want ze vormt een gevaar voor zichzelf en haar omgeving. Een aangrijpend moment voor Paul. Maar als hij in het verpleeghuis aankomt, zit zij al tevreden en ontspannen een pannenkoek te eten.